05
Belen Menendez

Belén Menéndez Caballero

Existeix una relació recí­proca entre els estats interns d´una persona i la seva imatge externa. Treballar de manera integral ambdos elements fa que ens sentim persones i professionals valuosos i que els altres també ens percebin d´aquesta forma.

Crec en la importància dels detalls, aporto enginy i sensibilitat i aquest gust per l´estàtic que, ben combinats, ofereixen un excel·lent resultat.

La meva passió per la comunicació i la meva experiència en la psicologia, la docència i en els àmbits esportiu i nutricional, m´han dut a desenvolupar una metodologia propia de treball que combina imatge, expressió i habilitats socials.

Aquesta metodologia, basada en l´entrenament i el canvi d´hàbits, pretén aconseguir la construcció d´un branding personal solid i efectiu, d´acord amb els objectius de cada persona.

Encara que existeixen tecnologies relacionades amb la imatge personal, queda molt per innovar i tinc la inquietud de desenvolupar aplicacions que permetin als meus clients disposar d´eines útils, com els emprovadors virtuals o les aplicacions per a dispositius mòbils relacionades amb el branding personal.

Belman Branding és la concreció empresarial que consolida aquesta forma d´entendre el màrqueting personal.