01

Què és Belman Branding?

És un projecte empresarial on desenvolupem la identitat de marca i el posicionament professional de persones i empreses.

A Belman Branding treballem el màrqueting personal mitjançant entrenaments individualitzats.

Cerquem incrementar les teves possibilitats d'obtenir els resultats professionals que et proposis.

 

 

 

Com gestionem el teu posicionament?

Mitjançant una metodologia pròpia que coordina de manera integral els teus diferents aspectes personals com la imatge externa, l'expressió i les habilitats socials. Tenim en compte aspectes com l'entrenament, la nutrició i la modificació d'hàbits.

Tanmateix proposem solucions específiques per a aquelles persones que per la seva planificació del temps necessitin arribar a objectius i beneficis de forma puntual.

La nostra forma de treballar comprèn, principalment, tres fases: Detecció de necessitats i diagnòstic, accions específiques i feedback – seguiment.

Formem un equip amb la nostra xarxa de col·laboradors.

Treballarem per a ajudar-te a assolir l'èxit que t'has proposat.

  • A executius internacionals que necessiten millorar la seva oratòria en castellà. Potenciem l'ús del llenguatge i el vocabulari específic del seu sector.

A qui va adreçat el servei?

  • A personalitats públiques, empresaris, professionals independents i executius que, per estar en llocs clau, necessiten projectar una imatge del més alt nivell.
  • A professionals en actiu que desitgen rellançar o impulsar la seva carrera i necessiten un canvi de posicionament.
  • A persones que estan temporalment en recerca de nous reptes professionals com part d'un procés de outplacement.
  • A emprenedors que necessiten transmetre els valors de la seva idea en situacions concretes com sessions amb inversors o accionistes, presentacions del seu projecte empresarial o reunions amb possibles clients.
  • A totes aquelles empreses que consideren estratègic desenvolupar la seva identitat corporativa. Empreses que saben que els seus professionals són els millors ambaixadors de la seva marca i inverteixen en la gestió de la seva comunicació.
  • A executius internacionals que visiten temporalment Barcelona i necessiten serveis de personal shopper.